Aanbieding Hooikoorts tapen

Aanbieding Hooikoorts tapen

De hooikoorts taping voor €7,50
Hoe werkt kinesio taping ( medical taping) bij hooikoorts?
Het voorjaar staat weer voor de deur! Voor velen een mooie periode, maar niet voor iedereen. Bijvoorbeeld als je last heb van hooikoorts. Heeft u er al eens aan gedacht om u te laten tapen?
CureTape bevat geen medicinale toevoegingen en toch blijkt uit een eerste onderzoek in 2016 dat 84% flinke verlichting heeft door tapen bij hooikoortsklachten. Het antwoord op de vraag hoe dat kan, lijkt vooral te zitten in de kalmerende werking die de tape heeft op het allergisch reactiemechanisme en het bindweefsel. Bovendien prikkelt de tape via de huid het zenuw stelsel.
De resultaten van de tape toepassing bij hooikoortsklachten zijn erg positief. Dat is fijn voor de 4 miljoen Nederlanders met hooikoortsklachten; circa 20% van de bevolking heeft er last van. Het begint meestal in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij mensen met hooikoortsklachten reageert het lichaam heel heftig. Er is sprake van een soort over-reactie van het afweermechanisme, waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren. Dat zorgt voor een reeks van klachten, zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn veelgehoorde problemen. Het komt soms zelfs voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.
Het uitgangspunt van de elastische tapemethode is dat via een externe huidprikkeling invloed kan worden uitgeoefend op de bij het gebied behorende weefselstructuren van ruggenmergsegmenten. De kinesiotape, die direct op de huid wordt aangebracht, stimuleert huidsensoren, die op hun beurt het zenuw stelsel in het lichaam prikkelen.
Nieuwsgierig geworden?
Bel, app of boek via fb of de website voor een afspraak
Voor meer informatie 0624646831
“Bron:FysioTape”