Pedicure

voeten voor pedicure

Onze voeten moeten een levenlang mee.

Daarom, wees er zuinig op !!!

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? We lopen er kilometers op, maar ze zijn vaak ondergeschikt aan de lichaamsverzorging. Onze voeten zijn de meest onderschatte delen van ons lichaam. Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan alleen de dagelijkse douchebeurt. Onze voeten zijn de basis van een goed evenwicht, fysiek en mentaal . Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel en heeft daardoor invloed op ons totale gevoel van welzijn, wellness en goede gezondheid. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crèmebehandeling voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure. Het behandelen van likdoorns en eelt is een vorm van achterstallig onderhoud. Het bezoeken van de pedicure zonder klachten is normaal onderhoud ofwel ingrijpen voordat de ongemakken ontstaan.Een pedicure doet meer dan alleen nagels knippen of een likdoorn verwijderen.

Laat daarom uw voeten op een goede en prettige manier behandelen door de pedicure.

Ik werk met natuurlijke voetverzorging producten. Deze zijn niet alleen huid verzorgend maar herstellen ook kloven, verbeteren de bloedcirculatie, gaan transpiratie tegen  en stabiliseren de natuurlijke huidflora.

Tevens zijn er etherische oliën waardoor problemen effectief kunnen worden behandeld. U kunt hierbij denken aan schimmelinfectie aan de nagels ( ook wel kalk nagels of mycose genoemd ).

Een pedicure behandeling bestaat uit:

  • een voetenbad van zeezout met lavendel.
  • nagels knippen, nagelomgeving reinigen en de nagelriemverzoring
  • verwijderen van eelt
  • verzorgen van eventuele problemen als likdoorns, in groeide nagels, kloven, schimmel nagels
  • scrubben van de voeten met zeezout uit de Camarque gecombineerd met druivenpit olie en etherische oliën die de bloedsomloop ondersteunen en transpiratie tegen gaan . de combinatie heeft een ontspannend effect en de huid wordt glad zonder verontreinigingen.
  • voeten masseren met een voetbalsem.

uitspraak van een klant " als ik bij mijn pedicure weg ga lijkt t alsof ik op lucht loop ,zo fijn, het is goed dat ze er zijn "

Een eerste pedicure behandeling is te al te boeken voor €29,00.

Een vervolg afspraak €26,50

Een thuis behandeling is ook mogelijk. Daarvoor kunt u contact opnemen.

Onze voeten moeten een levenlang mee. Daarom, wees er zuinig op !!!