Pedicure

Pedicure

Onze voeten moeten een leven lang mee.
Daarom, wees er zuinig op !!!

Of u nu veel zit, staat, loopt of sport. Want realiseert u zich wel eens, dat het hele gewicht van uw lichaam op de voeten neerkomt?
En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen?
Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

 Mijn credo is dat als je naar de pedicure gaat je voeten gewoon lekker verwend moeten worden en dat je even tot ontspanning komt.

 

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? We lopen er kilometers op, maar ze zijn vaak ondergeschikt aan de lichaamsverzorging. Onze voeten zijn de meest onderschatte delen van ons lichaam. Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan alleen de dagelijkse douchebeurt. Onze voeten zijn de basis van een goed evenwicht, fysiek en mentaal. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel en heeft daardoor invloed op ons totale gevoel van welzijn, Wellness en goede gezondheid. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crème behandeling voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure. Een pedicure doet meer dan alleen nagels knippen of eelt verwijderen. Het behandelen van likdoorns en eelt is een vorm van achterstallig onderhoud. Het bezoeken van de pedicure zonder klachten is normaal onderhoud ofwel ingrijpen voordat de ongemakken ontstaan.

Laat daarom uw voeten op een goede en prettige manier behandelen door de pedicure.

uitspraak van een klant ” als ik bij mijn pedicure weg ga lijkt het alsof ik op wolkjes loop ,zo fijn, het is goed dat ze er zijn “

Een eerste pedicure behandeling is te al te boeken voor €29,00.
Een vervolg afspraak €26,50.

” Bij mij krijgt u standaard een luxe pedicure behandeling met voetenbad, scrub en een voetmassage”.

Een pedicure behandeling bestaat uit

  • voetenbad
  • nagels knippen en nagelriem verzorging
  • eelt verwijderen
  • verzorgen van eventuele problemen als likdoorns of een ingroeiende nagel, kloven of schimmel nagels
  • voeten scrub
  • voeten masseren met voetbalsem